BARNGYMNASTIK

BARNGYMNASTIK


På lördagar från och med 14/9 kl 10:15-11.30 anordnar vi familjegympa i gympahallen. Vi ses kl 10.15 för att hjälpas åt att plocka fram redskap och iordningställa en hinderbana åt barnen, sedan hoppar, springer och leker vi tillsammans. Det finns möjlighet för deltagande familjer att skapa mer ”strukturerad” gympa med hjälp av förslag på aktiviteter och upplägg som finns på plats. Gympan utformas av deltagarna själva efter befintliga behov och önskemål. Efter gympans slut hjälps vi självklart åt att plocka undan igen.


Familjegympa innebär att alla barn deltar tillsammans med en ansvarig vuxen som också deltar aktivt i gymnastiken tillsammans med barnet. Klä er därför i kläder som det går att röra sig fritt i. Det är också bra med halkfria skor eller strumpor.


Den här gymnastiken är för de yngsta barnen upp till 6 år. Följer äldre syskon med är det endast för att hjälpa den yngre att gympa.


Deltagande i familjegympan kostar ingenting utöver Björkö-Barnens medlemsavgift. Anmälan görs genom att skicka ett meddelande till info@bjorkobarnen.se. Det går bra att anmäla sig till gympan när som helst under terminen. Välkommen med anmälan och/eller ev frågor!


Det är bra att se över att deltagande barn har försäkring* utifall att olyckan skulle vara framme.


*Öckerö kommun har tecknat kollektiv olycksfallsförsäkring som gäller för elever, barn, ungdomar och andra grupper inom kommunens verksamhetsområde.

Copyright © All Rights Reserved