BLI MEDLEM

Bli medlem i Björköbarnen!


Björköbarnen är en idéell förening som startades för ca 40 år sedan. Vi anordnar välbesökta och populära events under året, ser även till att hålla ordning på lekplatsen samt tillser att det finns leksaker på ett flertal av öns stränder (så slipper ni och barnen släpa på leksaker!). Exempel på aktiviteter vi anordnar varje år är Äggajakt, Pumpajakt, Tomtebesök och familjedag på lekplatsen. Till detta kommer ibland även loppis i gympahallen (anslås i kalendariet).

 

Om du tycker om det Björkö-Barnen gör för öns barn och barn som kommer på besök

så tveka inte att bli medlem! Vill du istället sponsra föreningen som stödmedlem välkomnas både stora och små bidrag.  Medlemskap kostar 150kr per år och familj och avgiften sätts in på Björkö-Barnens plusgirokonto 61 08 22 -9. Vi tar även emot swishbetalning på nr: 1234 132858. Glöm inte ange barnets/barnens namn eller vem bidraget kommer från som meddelande.


Vill du inte sitta i styrelsen men kan tänka dig att ställa upp och hjälpa till på något av våra event? Kanske kan du stå och ta betalt vid starten av äggjakten, baka en kaka till loppisens café eller köpa in något till föreningen när du är på Ullared?

Hör i så fall av dig till någon i styrelsen, antingen via mail  info@bjorkobarnen.se eller via vår facebooksida "Björkö Barnen". Där tar vi även emot synpunkter och frågor såklart.


TACK!

PS.

På lekplatsen har vi en friggebod där du kan gå in om du är frusen, vill amma väderskyddat eller behöver byta en blöja. Där finns även dynor till utemöblerna mm. För att komma in i boden behöver du vara medlem i Björkö-Barnen. När du betalat in, skicka ett mail till info@bjorkobarnen.se så får du koden till låset.

DS.

Copyright © All Rights Reserved