KALENDER

ÅRSKALENDER 2018

VÅR

 

 

BARNGYMNASTIK HT - 15/9 Fram till 17/12

Alla barn mellan 2- 6 år är välkomna att delta varje lördag kl. 10:15 i gympahallen. Läs under fliken "Barngymnastik" för mer info om hur det går till. Ingen avgift utöver medlemskap i vår förening. Anmälan görs på barngymnastik@bjorkobarnen.se

 

 

ÄGGJAKT i påsk - 30/3 kl. 14:00

Traditionsenligt går starten från gamla pumpstationen/slingan på Kaveldunsvägen. Leta ägg och/eller gå tipspromenaden ner till Timmerviken, där det blir grillfest. Ta med egen korv eller köp på plats. Vi tar swish!

 

 

FAMILJEDAG PÅ LEKPLATSEN - 28/4 kl. 11:00

Varje vår hjälps vi åt att fixa i ordning på vår fina lekplats. Björköbarnen bjuder på korv med bröd, saft och kaffe. Välkommen med hela familjen, släkt och/eller vänner!

 

 

LEKSAKER VID BADPLATSERNA

Under sommaren lägger vi ner massor med leksaker till Kolvik, Klarvik och Timmerviken, så att barnen kan njuta ev dem under sommaren. Låna gärna men lägg tillbaka, så kan vi fortsätta med detta bra koncept även nästa år.

 

 

 

HÖST

 

 

BARNGYMNASTIK HT Datum och tid anslås

Alla barn mellan 2- 6 år är välkomna att delta. Läs under fliken "Barngymnastik" för mer info om hur det går till. Anmälan görs på barngymnastik@bjorkobarnen.se

 

 

LOPPIS

Vi brukar anordna en jätteloppis tidigt på hösten där allt går att sälja och köpa. Vill du sälja, undrar du något eller vill du kanske vara med och hjälpa till? Hör av dig till oss på info@bjorkobarnen.se eller via vår facebooksida "Björkö Barnen"

 

 

FAMILJEDAG PÅ LEKPLATSEN - Dag och tid anslås

Varje höst bjuder vi in till familjedag, där alla är välkomna att hjälpa till med att fixa i ordning på vår fina lekplats. Björköbarnen bjuder på korv med bröd, saft och kaffe. Ta med hela familjen, släkt och/eller vänner. Ju fler vi är desto bättre!

 

 

PUMPAJAKT - 2/11 kl. 18:00 - 18:30

Från kl. 18, när det är riktigt mörkt, går starten från gamla pumpstationen/slingan på Kaveldunsvägen. Man ger sig ut i läskiga skogen och letar pumpor i mörkret, ut efter motionsslingan. Pris utlovas till alla barn och Björköbarnen bjuder på någon varmt att dricka och kakor vid målgång. Kom gärna utklädd! Inställt vid busväder! Håll utkik på facebook om du är osäker.

 

TOMTEN

Vi brukar ordna så att tomten kommer en sväng till Björkö hamn, trots att det är hans mest hektiska tid i december, så att alla barn ska få chansen att lämna sin önskelista personligen.

Välkomna!

 

Copyright © All Rights Reserved